VII. Gonádi – a gerincből kilépő idegek holisztikája – terápiák

 

A Gonádi rendszer értelmezése

Ezen bonyolult idegrendszeri működés mögött egy szemmel nem látható irányító mechanizmus áll, melynek szerves részeként működik minde élőlény. A fej, az agy, mint egy adó-vevő állomás érzékeli a felsőbb energetikai jeleket, impulzusokat, fogadja, átalakítja, majd általa működésbe hozza a fizikai szinteken is gépezetét. A test félig zárt-félig nyitott, az univerzummal szervesen kapcsolódó, annak törvényszerűségeivel összhangban működő élő szervezet. A Gonádi rendszer értelmezése túlmutat a szemmel látható fizikai síkon érzékszerveinkkel felfogható érzékeléseken. A központi idegrendszer, és a vegetatív idegrendszer csatornái finomanyagi  tehát GONÁDIKUS csatornák. Éterikus csatornák. A bennük áramló idegimpulzusok irányítják a szervek, szövetek funkcióihoz szükséges fimom-és durva anyagi energiákat az AGY és Gerincvelő rendszereken. Nyitott csatorna neve: Sukhra. Zárt csatorna neve: Dukha. Természetesen a zárt csatorna nem teljes lezárást jelent. Ilyenkor részleges felsőbb energia áramlással kevésbé sikeres, kevésbé vitális élet élhető. A cél tehát több módszer alkalmazásával ráhangolódni a felső vezetésre, nyitottá válni, így élni. A fejlődéssel javítható, folyamatosan emelhető a nyitottság mértéke.

A VI. szint képzésén megtanuljuk a gerinc mellett tapintható blokkokat érzékelni, feloldani, a blokkokhoz kapcsolódó érzelmi minőségeket feltárni, ezzel az öngyógyító folyamatok aktiválódnak.

A haladó VII. szinten pedig a gerinc szegmentekhez tartozó szerveket ismertetjük, a blokkolt szegment szervi elváltozásait tanuljuk, illetve azok alternatív terápiáit.

E két szint egymásra épül.

 

Képzésre jelentkezés módjai:

Telefonon: +36303832023

E-mailben: info@aryan.hu

A képzést a megvásárolom a webshopban:

 

Gonádi rendszer képzés időpontjait megtalálod a képzési naptárunkban:

0
    0
    Kosarad tartalma
    Üres a kosaradVissza a képzésekhez