Elállási nyilatkozat

Nem elégedett a termékkel?

14 nap áll a rendelkezésére, hogy átnézze, és véglegesítse, vagy lemondja megrendelt oktatási csomagját!

A megrendeléstől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, függetlenül attól, hogy magánszemélyként vagy cégként. vásárolt.

Lemondás feltétele:

 1. Ha még nem fizette ki a megrendelését, semmi dolga nincs a lemondást illetően! A betekintéseket a tananyag csomagokba viszont kérnie kell írásban! 14 nap elteltével, ha nem véglegesíti a megrendelését annak pénzügyi teljesítésével, a megrendelése automatikusan törlődik.
 2. Ha megrendelte a tananyag csomagot, ki is fizette, akkor is kérhet betekintést a tananyag csomagjába mielőtt megkapná saját felhasználói kódját! A betekintést a regisztráció előtt, vagy azzal egyidőben kell, hogy kérje írásban! 14. nap eltelte előtt nyilatkoznia kell, hogy véglegesíti a megrendelését, vagy eláll a korábbi igényétől.

Ekkor ki kell töltenie az alábbi elállási nyilatkozatot, majd a megrendelést követő 14. nap eltelte előtt a vissza kell küldenie!

 1. A Tananyag csomag megrendelését igazoló számlát a mellékelt, kitöltött elállási nyilatkozattal küldje vissza az Aryan 2004 Kft. 6600 Szentes, Nyár u. 19. címre!
 2. Amint megérkezett hozzánk a kérvény és az a megadott határidőn belül történik, a vételárat visszafordítjuk a fizetéskor használt bankkártyához tartozó számlaszámra, egyéb fizetési mód esetén visszautaljuk a számlán szereplő névhez tartozó, elállási nyilatkozaton megadott számlaszámra.
 3. Amennyiben több terméket rendelt, de nem a teljes rendeléstől kíván elállni, abban az esetben a helyesbítő számlát elektronikusan kiküldjük a rendeléskor megadott mail-címre.

 

Elállási nyilatkozat az alábbi linken érhető el: Elállási nyilatkozat

0
  0
  Kosarad tartalma
  Üres a kosaradVissza a képzésekhez