Általános vásárlási feltételek

Hogyan rendelhetek?
A www.aryan.hu vagy a www.termeszetgyogyaszkepzes.hu weboldalon szereplő oktatási csomagok információi vázlat pontok, és tájékoztató jellegűek. A megrendelés a visszaigazoló e-maillel tekinthető visszaigazoltnak. Véglegesítése pedig a díjbekérőn megadottak szerint utalással vagy kártyás fizetéssel való kiegyenlítéssel.

1. A rendszerről
A webáruház több helyen tartalmaz Javascript programrészeket, ezért megfelelő működéséhez szükséges a Javascript kódok engedélyezése. Ha az Ön böngészőprogramja tiltja a Javascript utasításokat, kérjük, engedélyezze őket. Alapbeállításban minden böngészőprogram engedélyezi ezen kódok futtatását.

2. Termékek
A termékek , oktatási csomagok, kategóriákba vannak rendezve. A megfelelő termékcsoportot a megfelelő kategória nevére kattintva tudja megtekinteni. A képernyő tetején mindig látható az Ön aktuális pozíciója, amely megmondja, hogy mely kategóriában tartózkodik éppen. Az árak bruttó árban vannak megadva. Ha kiválasztott egy terméket, a “Mennyiség” szövegmezőbe írva adja meg a kívánt mennyiséget, majd a “Kosárba” gombra kattintva a termék az Ön kosarába kerül. Ekkor még Önnek semmilyen fizetési kötelezettsége nincs, a vásárlást bármikor visszavonhatja.
A kosár tartalmáról állandó rövid tájékoztatást láthat a “Kosár” információs sávban, ahol arról tájékozódhat, hogy mennyi darab termék, milyen árban található az Ön kosarában. A “Kosár” gombra kattintva megtekintheti a kosara részletes tartalmát.

3. Termékek keresése
Ha nem tudja pontosan a termék nevét, a kereső segít Önnek megtalálni.
A kereső az oldal tetején, középen található. A kereső a termék nevében, leírásában, és paramétereiben keres, ha egyszerre több keresőszót is megad, a sikeres találathoz mindegyik szó előfordulása szükséges.

4. Információ kérése
Amennyiben bármilyen kérdése felmerülne (termékekkel, fizetéssel, kézhez vétellel, stb.) kapcsolatban, küldhet nekünk üzenetet e-mailben az info@aryan.hu címre.

5. Regisztráció
Honlapunkon csak regisztrált felhasználók vásárolhatnak. Ha Ön vásárló kíván lenni, vagy előreláthatólag több alkalommal fog vásárolni, érdemes regisztrálnia magát. Ha regisztrált vásárlóvá válik, vásárláskor nem kell személyes adatait újra megadni, azt a rendszer magától kitölti, ezáltal a vásárlás gyorsabbá válik. Az adatok kitöltése értelemszerű. A végén olvassa el, és jelölje be az üzleti feltételek és vásárlási információk menüpontot. A regisztráció csak akkor lehetséges, ha Ön kitöltötte a megfelelő adatmezőket, és elolvasta az üzleti feltételeket és a vásárlási információkat. Ha a regisztráció sikeres, kapni fog egy e-mailt, amelyben tájékoztatjuk a regisztrációval megvásárolt termékről-oktatási csomagról sikerességéről.

6. Belépés/Kilépés oktatási portálunkba
A regisztráció során megadja e-mail címét. Utalás után mi megnyitjuk az Oktatási Portált, melyről e-mailben tájékoztatjuk. Itt kap egy jelszót, egy felhasználói kódot. melyekkel beléphet a Portálba. Hozzáférhet az Ön által választott kurzushoz. Megtekintheti a teljes tananyagot. A honlapról a www.aryan.hu oldalon vagy a www.termeszetgyogyaszkepzes.hu oldalon a távoktatási portál panelre kattintva tud a későbbiekben is bejelentkezni a rendszerbe. Itt a használnia kell a felhasználói kódját és a jelszavát minden belépésnél.
Ha elfelejtette jelszavát, gépelje be az adatbeviteli mezőbe a regisztráció során megadott e-mail címét, és erre az e-mail címre kiküldjük jelszavát.
Ha Ön regisztrált felhasználóként belépett a rendszerbe, kérjük minden belépés után, amikor befejezte a webáruház megtekintését, biztonsága érdekében használja a Kilépés gombot! Ebben az esetben illetéktelen személyek nem tudnak hozzáférni az Ön adataihoz, a választott kurzusának anyagaihoz (pl. úgy, hogy egy másik személy használja az Ön számítógépét).

7. A kosár tartalma
A kosár megmutatja, hogy miből, hány darab terméket, milyen árban választott össze. Lehetősége van a termék törlésére a kosárból, ha a választott tétel végén található kuka ikonra kattint. A mennyiséget is megváltoztathatja, ha beírja az új mennyiséget a termék neve mellett szereplő adatbeviteli mezőbe. Ha befejezte a válogatást, a “Fizetés” gombra kattintva adhatja fel rendelését. A kosár tartalmát megtekintheti bármikor, ha az oldal tetején lévő menüsoron a “Kosár” gombra kattint. A menüpontból bármikor visszatérhet az áruházba, és tovább folytathatja a termékek válogatását.

8. Rendelés feladása
A rendelést bármikor feladhatja a Kosár tartalma mellett lévő “Fizetés” gombbal. Ha Ön regisztrált felhasználó, és be van jelentkezve, akkor az adatbeviteli mezőkben megjelennek az Ön adatai, amelyeket módosíthat a Rendelési adatok módosítása gombbal. Ha Ön nem regisztrált felhasználó, de regisztrálni szeretne, regisztrálhatja magát az első megrendeléssel.. Kérjük olvassa el szolgáltatási feltételeinket és jelölje be az “Elfogadom és betartom a szolgáltatási feltételeket” mezőt. A “Fizetés” oldalon ey összesítőt fog látni.
Kérjük ellenőrizzen mindent és válasszon fizetési módot. Amennyiben elküldte rendelését, Ön kap egy e-mail-t, amely tájékoztatja a rendelés tényéről. Amennyiben meggondolta magát, vagy a rendelést nem Ön adta fel, rendelésének módosítását telefonon, vagy e-mail-ben kell kérnie. A díjbekérő a megadott címre fog érkezni. A folyamatot a teljesítés véglegesíti. Teljesített megrendelés esetén 24 órán belül biztosítjuk az Ön számára a tananyagokhoz való hozzáférést Oktatási Portálunkban.

0
    0
    Kosarad tartalma
    Üres a kosaradVissza a képzésekhez