Az elmúlt hét margójára🥰
Ayurvédikus terápiák VI. VII. Szint
Gonádi diagnosztika és terápia.
A gerincből kilépő idegek holisztikája.
Köszönjük a termet, a “csodás teret” az Eszenczy Jóga Stúdiónak.🙏😇
Gratulálunk a végzett Hallgatóknak!🥰
Várunk szeretettel induló kurzusainkra!!
E- mail: Info@aryan.hu
Tel.: 30/383-2023
A Gonádi rendszer értelmezése:
Ezen bonyolult idegrendszeri működés mögött egy szemmel nem látható irányító mechanizmus áll, melynek szerves részeként működik minde élőlény.
A fej, az agy, mint egy adó-vevő állomás érzékeli a felsőbb energetikai jeleket, impulzusokat, fogadja, átalakítja, majd általa működésbe hozza a fizikai szinteken is gépezetét.
A test félig zárt-félig nyitott, az univerzummal szervesen kapcsolódó, annak törvényszerűségeivel összhangban működő élő szervezet.
A Gonádi rendszer értelmezése túlmutat a szemmel látható fizikai síkon érzékszerveinkkel felfogható érzékeléseken.
A központi idegrendszer, és a vegetatív idegrendszer csatornái finomanyagi tehát GONÁDIKUS csatornák. Éterikus csatornák.
A bennük áramló idegimpulzusok irányítják a szervek, szövetek funkcióihoz szükséges fimom-és durva anyagi energiákat az AGY és Gerincvelő rendszereken.
Nyitott csatorna neve: Sukhra.
Zárt csatorna neve: Dukha.
Természetesen a zárt csatorna nem teljes lezárást jelent. Ilyenkor részleges felsőbb energia áramlással kevésbé sikeres, kevésbé vitális élet élhető.
A cél tehát több módszer alkalmazásával ráhangolódni a felső vezetésre, nyitottá válni, így élni. A fejlődéssel javítható, folyamatosan emelhető a nyitottság mértéke.
A VI. szint képzésén megtanuljuk a gerinc mellett tapintható blokkokat érzékelni, feloldani, a blokkokhoz kapcsolódó érzelmi minőségeket feltárni, ezzel az öngyógyító folyamatok aktiválódnak.
A haladó VII. szinten pedig a gerinc szegmentekhez tartozó szerveket ismertetjük, a blokkolt szegment szervi elváltozásait tanuljuk, illetve azok alternatív terápiáit.
Minden blokkolt pontban fellelhető a fizikai eltérésekhez hasonlóan negatív lelki és mentális teher is.
Felszínre kerülve, többszintű gyógyulás indul.
( lelki, energetikai, fizikai szinteken )
E két szint egymásra épül.
Együtt oktatjuk.
Várunk szeretettel képzéseinkre!🥰🙂
0
    0
    Kosarad tartalma
    Üres a kosaradVissza a képzésekhez